Nieuw bij Rusty Nail

Spraytan

Vanaf juni 2016 is het bij Rusty Nail mogelijk om je te laten spraytannen! Wil jij al een mooi zomers kleurtje voordat je op vakantie gaat klik dan hier voor meer informatie over de behandeling.


Dream Cream

Een bijzonder verzorgende handcrème, hydraterend, ruikt heerlijk en laat een zacht stralende teint achter op uw huid. Licht reflecterende pigmenten geven de huid glans en zorgen voor een zichtbare rimpelreductie. In samenwerking met de beste onderzoekslaboratoria is Dream Cream ontwikkeld, een luxe verzorgingselixer voor de handen. Dream cream voldoet aan de hoogste eisen voor een handcrème, de geselecteerde werkzame bestanddelen zijn van hoge kwaliteit. Diamantpoeder activeert de microcirculatie en verfrist de teint. En het bestanddeel natriumhyaluronan verbetert de elasticiteit van de huid. Met geurcomponenten van romige amandel en betoverend anijs.


StripLac

Een wereldwijd unieke nagellak, die zich tot 10 dagen houdt zonder te splijten en geen oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur gewisseld moet worden. En: eenmaal losgetrokken, is de blote natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. Wat zich als lakwonder voor lijkt te doen, is een baanbrekende technologie van alessandro International. En dat terwijl Striplac zo eenvoudig in het gebruik is - simpelweg aanbrengen zoals gewone nagellak en in de LED-lamp 60 seconden laten uitharden en klaar! U kunt de StripLac in de salon laten aanbrengen voor € 25,00. Of u kunt het zelf doen! Alessandro heeft een geweldig startpakket om thuis de StripLac aan te brengen. Dit pakket kost € 99,95.


StripLac