Workshops van Rusty Nail

Manicure workshop €35,-

Altijd met goed verzorgde handen en nagels over straat? Wat weet u eigenlijk over hand en nagel verzorging? Een keer iets anders doen met vriendinnen, collega’s of familie? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wij verzorgen bij u thuis een uitgebreide workshop Manicure met het exclusieve merk Alessandro. Tijdens de workshop worden verschillende onderwerpen behandeld over uw hand en nagel verzorging en geven we jullie handige tips.

Deze workshop zal 2 uur duren en kost €35,- p.p. en dat is inclusief benodigde materialen.

Speciale aanbieding: Bij aankoop van €50,- aan producten tijdens de workshop of in de week erna, krijgt u €15,- korting.

Bent u geïnteresseerd, wilt u nadere informatie of een boeking plaatsen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Striplac workshop €35,-

Leer zelf de fijne kneepjes van het lakken met striplac. U krijgt advies op basis van de nagelanalyse die wij maken, zodat u altijd het beste resultaat zult hebben. Speciale aanbieding: Bij aankoop van een starterspakket, krijgt u een striplakje in de kleur naar keuze.

Bent u geïnteresseerd, wilt u nadere informatie of een boeking plaatsen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Workshop